Feyenoord speelt gelijk tegen FC Utrecht: 1-1

29 November 2020, 16:33 uur
Rotterdam & Regio
ANP

Feyenoord heeft de thuiswedstrijd tegen FC Utrecht niet winnend kunnen afsluiten. Het door blessures geplaagde elftal van trainer Dick Advocaat kwam niet verder dan een gelijkspel (1-1).

Feyenoord zag de achterstand op koploper Ajax groeien naar 5 punten. FC Utrecht mocht zich aanrekenen dat het niet de eerste uitzege van 2020 in de Eredivisie wist te boeken. De bezoekers misten in de eerste helft een handvol opgelegde kansen op de openingstreffer en verzuimden ook na rust vaker te scoren.

FC Utrecht kwam in de 50e minuut op voorsprong. Mark van der Maarel scoorde in zijn 250e eredivisiewedstrijd. Bart Ramselaar verzuimde de voorsprong van FC Utrecht eerst nog te verdubbelen voordat Lutsharel Geertruida in de 65e minuut gelijkmaakte voor Feyenoord. Met dank aan hem is trainer Advocaat ook na 24 competitiewedstrijden nog ongeslagen met Feyenoord.